JASMIJN RESTAURANT/CATERING

JASMIJN RESTAURANT/CATERING Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 34 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Jasmijn restaurant/catering. Meer weten? Ontdek meer

5 mrt 2022 om 11:37 Bezorging kon misschien iets sneller. Maar dan komt er ook wat! Het was het wachten zeker waard, HEERLIJK. Wij hadden de 3 persoons familie dinges. Enige opmerking is het brood dat bij de voorafjes kwam. Dat kan beter.
20 feb 2022 om 20:35 Prima eten voor een prima prijs.
16 feb 2022 om 20:36 Eten was goed van smaak en nog heet bij aankomst. Veel warme groenten én een salade. Aardappelpartjes wel erg doorbakken en vet waardoor het niet lekker was.
14 jan 2022 om 20:59 Food made with love, I had a very enjoyable, filling and tasty meal. Thank you!
7 nov 2021 om 20:34 Het eten is echt super! Genoeg voor 4 personen en vol van smaak. De moeite waard om op te wachten. De bezorg fout lag bij thuisbezorgd
29 okt 2021 om 20:08 Voor de 2e keer hier heerlijk gegeten! Authentieke smaken, genoeg in de bakjes, aanrader!
21 okt 2021 om 18:49 Ontzettend goed
8 okt 2021 om 20:14 Sauce was spilt and it was everywhere, mixed grilled fish there’s only a tiny bit of salmon…not even 1/4 of the normal salmon filet
3 okt 2021 om 21:57 Wat een zieke aanfluiting is deze toko. Ben letterlijk nog nooit zo hard geneukt. Bij aankomst was het zakje nog natter dan Patricia Paay. Het vlees was rauw, groente niet gaar en de falafel was nog droger dan zand. Absoluut geen aanrader.
29 sep 2021 om 21:18 Prima!!
20 sep 2021 om 10:24 Lekker eten, warm, porties ruim voldoende en niet duur!!
18 sep 2021 om 20:00 Heerlijk eten, met liefde gemaakt, dat proef je! Goede porties, je krijgt waar voor je geld. Aanrader!